Reconnective Healing

Breng opnieuw de verbinding tot stand met de scheppende energie en jouw unieke blauwdruk.

Door middel van ‘nieuwe’ frequenties brengt Reconnective Healing in de vorm van licht en informatie de verbinding tot stand tussen jou in je Diepste wezen en het universum. Hierdoor wordt het zelfgenezend vermogen geactiveerd. Het herinnert je aan je eigen blauwdruk van volmaaktheid, gezond zijn en heel zijn. Het herstelt het evenwicht in Een Reconnective Healing geeft in algemeen beweging in: meer vertrouwen, herstel van fysieke balans, een diepe ervaring van rust.

De frequenties, zijn duidelijk waarneembaar, We wisselen samen deze frequentie uit met het universum. Zonder te sturen, zonder verlangen, zonder angst maar in de zekerheid dat het universum veel beter weet wat goed voor ons is dan wijzelf. Laat al je wensen los, verwacht niets. Het enige dat jij en ik hoeven te doen is aanwezig zijn en ervaren wat deze frequenties voor ons doen, daarin ervaren wij onze schoonheid en de wetenschap dat er niets aan ons hoeft te worden toegevoegd. Je ervaart een intens gevoel van één zijn met het universum, iets wat je voor altijd mee zult nemen

Reconnective Healing gaat voorbij de techniek. De effectiviteit is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria. De heling werkt door op alle niveaus, zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel als spiritueel. Het is een levensveranderende ervaring. Het spreekt je aan om zonder angst, te vertrouwen op wie je bent.

Eén tot drie sessies worden aanbevolen. Tijdens de sessie lig je in een ontspannen houding, met kleding aan, op een massagetafel.

Sessies op afstand zijn ook mogelijk en werken net zo effectief.

“Als je geluk hebt zal jouw genezing komen in de vorm, waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt zal jouw genezing in een vorm komen, waarvan je niet had kunnen dromen. Een vorm, die het Universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld.” -Eric Pearl-